Selberg Arkitekter

Tverrfaglighet kombinert med et oversiktlig antall ansatte gir gode vilkår for at både vi og kunder opplever trygghet og begeistring- i hverdag og prosjekter.May Siri Bones

May Siri Bones

May Siri er utdannet sivilarkitekt ved NTNU i Trondheim, med fullført master i 2006. Under – og etter endt utdannelse har hun jobbet i Norgeshus arkitekt- og ingeniørkontor før hun ble ansatt hos Selberg sommeren 2022.

Hun har bred erfaring med prosjekter i alt fra større boligområder og næringsbygg, barnehager, omsorgsboliger og barnehjem. Hun har prosjektert et stort antall eneboliger og hytter både for private og entreprenører. Hun har fulgt prosjekter fra start til slutt, og har god erfaring med å sette seg inn i kundenes behov.

May Siri har erfaring innen byggesøknader og ansvarlig SØK. Hun har alltid jobbet i tverrfaglig miljø, og har derfor god innsikt i problemstillinger knyttet til ulike fag. Hun behersker flere tegne- og visualiseringsverktøy og liker å ta i bruk ny teknologi. Troen på at tverrfaglig utveksling kombinert med et oversiktlig antall medarbeidere er nøkkelen til gode vilkår gjorde at hun valgte Selberg.