Selberg Arkitekter

Samarbeidet mellom faggruppene i Selberg Arkitekter og de andre bedrifter i bygget gjør at alle enkelt kan diskutere og tilpasse prosjekter med kort varsel. Dette miljøet gir derfor en unik mulighet til å få det beste fram i prosjektene.Troels Øgaard Madsen

Troels Øgaard Madsen

Troels er utdannet landskapsarkitekt fra Københavns Universitet med eksamen fra september 2016. Etter studiet har han jobbet hos flere private landskapskontor i København og ble ansatt hos Selberg Arkitekter i mai 2019.

Som prosjekterende landskapsarkitekt med spesialisering i strategisk planlegging, har Troels bred erfaring med faget og han har jobbet med alt fra skissering og konseptutvikling til detaljprosjektering. Prosjektene har variert fra store planleggingsoppgaver til små bakgårdsrom. Masteroppgaven hans var en strategisk visjon for det gamle lokomotivverkstedet i København, og hvordan et unikt industriområde med sentral beliggenhet og historisk verdi kan bli en ny velintegrert del av byen. Her eksperimenterte han også med Virtual Reality som presentasjonsverktøy.

Troels har dessuten jobbet med grafisk utforming gjennom visualiseringer, diagrammer og presentasjoner, og han har i tillegg erfaring med klimatilpasning og lokal avledning av regnvann.

Master i Landskapsarkitektur cand.hort.arch
Kontakt Mobil: 455 13 878 troels@selberg.no